3FM nieuws

The Killers kondigen greatest hits-album aan

  1. Nieuwschevron right
  2. The Killers kondigen greatest hits-album aan

The Killers brengen een verzamelalbum met hun grootste hits uit, inclusief de single 'Shot At the Night' die 16 september 2013 verscheen.

De Amerikaanse rockers van The Killers komen met een greatest hits-album onder de naam Direct Hits. Op deze nieuwe cd staan naast de grote hits ook twee nieuwe nummers.

Nieuwe single 'Shot At The Night'

Een van die nieuwe nummers is de single 'Shot At The Night'. Na geheimzinnige hints en een code werd duidelijk dat het nummer maandag 16 september 2013 voor het eerst te beluisteren was. Het andere nieuwe nummer 'Just Another Girl' is nog niet uitgebracht.

The Killers tot nu toe vijf albums

The Killers startten in 2004 en kwamen vrij snel met het debuutalbum Hot Fuss. De band bracht tot nu toe vijf studioalbums uit; het laatste album Battle Born verscheen in september 2012. Met dit laatste album tourde de band de wereld rond. In maart 2013 stonden de mannen in Amsterdam.

Documentaire over The Killers

Van het nieuwe album is er na de release ook een Deluxe Edition beschikbaar. Hierop staat een demo van 'Mr. Brightside' en een remix van 'When We Were Young'. Voor de echte fans is er een Fan-Deluxe Edition te koop, met daarop een documentaire over The Killers. Het album Direct Hits is verkrijgbaar vanaf 11 november 2013.

The Killers - 'Shot At The Night'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie