3FM nieuws

Alain Clark en Big2 spelen 'Change Will Come' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Alain Clark en Big2 spelen 'Change Will Come' in de 3FM Live Box

Alain Clark en Big2 lijken misschien een ongewone combinatie maar voor stichting Free A Girl slaan ze met liefde de handen ineen. Met als resultaat het nummer ‘Chance Will Come’. Vanochtend speelden ze het liedje live in de 3FM Live Box bij Sanders Vriendenteam op 3FM.Ik zou je intro zo insteken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Free A Girl

Free A Girl is een stichting die zich inzet voor kinderen die worden uitgebuit in de seksindustrie, om ze een ander, beter leven te bieden. Volgens Alain Clark een 'no brainer' om aan dit project mee te doen. "Het is jammer dat er aandacht gevraagd moet worden voor dit soort dingen, maar het is nog wel echt nodig."

Change will come

Er moest dus een nummer komen. Maar hoe maak je een nummer die de lading dekt van zo'n zwaar onderwerp? 'Change Will Come,' het nummer dat Alain Clark en Big2 samen maakten, lag al op de plank bij Alain en werd in overleg met de stichting geselecteerd. "Het nummer past bij het verhaal van het meisje aan wie wij een ode brengen. Zij heeft zoveel meegemaakt en als zij in die situatie hulp heeft gezocht, dan kan iedereen dat," aldus Alain. Clark.

Ster advertentie
Ster advertentie