3FM nieuws

Check hier hoe Migos iedereen laat dansen bij de BET Awards!

  1. Nieuwschevron right
  2. Check hier hoe Migos iedereen laat dansen bij de BET Awards!

Dit weekend waren de BET Awards, het jaarlijkse evenement waarbij Afro-Amerikaanse artiesten worden geëerd. Een avond vol shiny awards en optredens, dus! Tijdens de awardshow mochten ook de heren van Migos het podium betreden en het publiek kon echt niet rustig blijven zitten.

Naast Beyoncé, Chance The Rapper en Kendrick Lamar mocht ook Migos een award in ontvangst nemen voor "Beste Groep". Na het in ontvangst nemen was het tijd voor een feestje, dus stond het trio ready om een show voor in de boeken te geven. Compleet met decor, danseressen en outfitjes deden de heren drie nummers van hun album Culture.

Voetjes van de vloer

Dat de show van Migos werd gewaardeerd door het publiek, is te zien aan de lachende gezichten en de lichamen die heen en weer bewegen. De dabs, milly rocks en lip syncs vliegen je om de oren. Dj Khaled, Chance The Rapper, Solange en zelfs iemands opa kan niet stilstaan tijdens de show van Migos. Lukt het jou?

Eind goed, al goed?

De heren van Migos werden backstage geïnterviewd, wat niet helemaal lekker liep. Rapper Joe Budden had niet heel veel zin in het interview met Migos. Hij had er na een tijdje genoeg van, gooide zijn microfoon op de grond en stormde af. Maar dat pikte de mannen niet helemaal en stonden furieus op! Het leek alsof de mannen ready waren om te matten, maar werden heel snel tegenhouden door alle omstanders. Oeps, heethoofdjes alert!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie