3FM nieuws

Migos: van de 'dab' naar de 'bad'

  1. Nieuwschevron right
  2. Migos: van de 'dab' naar de 'bad'

Altijd al willen weten waar dat verschrikkelijke 'dabbing' vandaan kwam? Nou, van Migos! Maar de Amerikaanse hiphop-formatie is gelukkig terug met iets veel beters.

Migos bestaat uit de rappers Quavo, Takeoff en Offset en hebben hun roots in het Amerikaanse Georgia liggen. Na world fame te creëeren met hun lifestyle (want nee, het is géén simpel dansje) 'dabbing', proberen ze dat imago nu af te schudden. Ze willen serieus genomen worden!

'Bad And Boujee'

Dat lijkt te lukken met de track 'Bad And Boujee'. In Amerika steeg het nummer al naar grote hoogte, namelijk een nummer 1-notering in de hitlijsten. En nu is het tijd om ook Europa en dus Nederland te veroveren. Wij helpen ze graag een handje!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De nieuwe 'Black Beatles'?

'Bad And Boujee' zou je de nieuwe 'Black Beatles' kunnen noemen, maar met alleen deze vergelijking geef je te weinig credits aan de mannen van Migos. Tuurlijk, het nummer gaat over niet veel meer dan het hosselen van groupies en cooking up some drugs, maar er zijn weinig hiphop-tracks die zo'n intens catchy refrein weten neer te zetten.

Vanaf deze week hoor je 'Bad And Boujee' extra vaak voorbij komen op 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie