3FM nieuws

De positieve prikkel van Editors

  1. Nieuwschevron right
  2. De positieve prikkel van Editors

De aanwezigheid van Editors zorgde voor een positieve vibe op Megaland. Ze rockten zondag de pan uit én maakten Chantal blij, die om een beetje verdrietige reden naar Pinkpop was getogen. Wees niet bang, dit verhaal krijgt een happy ending.

Giel stond zondagmiddag (8 juni) op het podium bij het optreden van Editors te kijken, toen hij verrast werd door een heel dankbare 3FM-luisteraar. Giel had namelijk voor Chantal Pinkpop-kaartjes geregeld. Niet om een of andere lullige reden. Er schuilt een emotioneel verhaal achter.

Chantal wilde voor overleden vriendin naar Editors

Chantal had online kaartjes gekocht en dat bleek niet de beste keus. Ze werd opgelicht, waardoor ze niet alleen een smak geld kwijt was, maar óók een belofte aan een recent overleden vriendin. "Ik wilde niets liever; ik wilde mijn belofte aan Gregje nakomen," schreef ze over de gebeurtenis op haar blog. Giel pikte het verhaal van Chantal op, het raakte hem en hij deed zijn uiterste best om alsnog kaarten te regelen. Dat lukte!

Annemieke interviewt Editors op Pinkpop

Voor de Editors aan hun show begonnen, stelde Annemieke in de kleedkamer nog een aantal vragen aan twee bandleden. Beelden hiervan volgen zo snel mogelijk.

Beelden optreden Editors

3voor12 heeft het optreden van Editors van dichtbij meegemaakt én vastgelegd.

"Dan ben je een klasseband: Editors speelde zondag 8 juni aan het slot achter elkaar zijn vier sterkste nummers. En ze komen van vier verschillende albums. We hebben Editors hier natuurlijk vaker gezien, en nooit stelde de band teleur, maar dit jaar kunnen we voor het eerst echt spreken van een greatest hits show."

>> Meer lezen? Check de site van 3voor12

De beelden van Editors op Pinkpop 2014 check je hieronder.

Foto's optreden Editors

Fotograaf Hans-Peter van Velthoven maakte foto's van het optreden van de Britse band. Check ze hieronder.

Zie je geen fotoslide op je mobiel? Klik dan hier voor de albums

Ster advertentie
Ster advertentie