3FM nieuws
BNNVARA

De 3FM Live Box kleurt oranje voor Orange Skyline

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. De 3FM Live Box kleurt oranje voor Orange Skyline

Orange Skyline is te gast bij Sanders Vriendenteam! De afgelopen weken hoorde je de band extra vaak tijdens de NOS-compilaties van de Olympische Winterspelen met 'A Fire', vandaag speelden ze het nummer in de 3FM Live Box.

Nieuwe single

Nieuwe single ‘A Fire’ ontstond nadat zanger Stefan was gaan hardlopen met Niels, de gitarist, die tevens de broer én buurman is van de leadzanger. Ze werden geïnspireerd door het sporten. “We moeten een keer zo’n episch groot sportlied schrijven”, vertelt Stefan. En zo gezegd, zo gedaan.

Het nummer heeft ook een videoclip. Deze bevat allerlei beelden van festivals. Afgelopen twee jaar heeft alles digitaal plaatsgevonden en “op beeld ziet dat er natuurlijk fantastisch uit” legt Stefan uit. Dat konden ze dus mooi gebruiken voor de clip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gouden Festivalbandje

Deze week is de selectieronde voor het Gouden Festivalbandje van 3FM, waar luisteraars tickets kunnen winnen voor de grootste festivals. Om die te kunnen winnen delen de luisteraars hun ultieme festival ervaring. Orange Skyline heeft ook een passend verhaal. Bij Concert At Sea stonden zij in de 3FM-studio die over het festivalterrein uitkeek en hebben ze daar hun achterste ontbloot voor de hele menigte.

Op de vraag of er nog een nieuw album gaat komen dit jaar reageert Stefan enthousiast: “Absoluut, gaan we gewoon doen!”

Ster advertentie
Ster advertentie