3FM nieuws

Wie wint vrijdag het Gouden Festivalbandje?

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Wie wint vrijdag het Gouden Festivalbandje?

Het moment waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt: Nederland gaat open en de festivals kunnen deze zomer doorgaan. Hoog tijd om het felbegeerde Gouden Festivalbandje weg te geven..

3FM-luisteraars maken kans om dit jaar samen met twee vrienden naar Pinkpop, Lowlands, Best Kept Secret en Amsterdam Dance Event te gaan. Hoe? Simpel: door het Gouden Festivalbandje te winnen. Hoe je dat precies voor elkaar krijgt lees je hieronder.

Net misgegrepen...

Herkenbaar voor veel festivalliefhebbers: eindelijk het vooruitzicht van een festival, maar nét misgrijpen bij kaarten voor bijvoorbeeld Lowlands. Niet getreurd, want er is nog steeds een mogelijkheid.

Hoe doe je mee?

Meedoen is helaas niet meer mogelijk, want alle plekken voor de finaleweek zijn al vergeven. De twintig kansmakers gaan één op één de strijd aan in een festivalquiz. Na de quiz blijven er drie finalisten over die op vrijdag 4 maart tegen elkaar strijden om het Gouden Festivalbandje. Het drietal moet op zoek naar een 3FM-dj ergens in Nederland. Door middel van hints en hulp van de luisteraars kunnen zij de locatie achterhalen en zorgen dat ze als eerste aankomen bij de 3FM-dj om zo het festivalbandje te bemachtigen.

Ster advertentie
Ster advertentie