3FM nieuws

Deze grote namen staan op WOO HAH! én op Ed Sheeran's nieuwe album!

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze grote namen staan op WOO HAH! én op Ed Sheeran's nieuwe album!

Heb jij het nieuwe album van Ed Sheeran, No. 6 Collaborations Project, al gehoord? Vanmorgen draaide 3FM-dj Jorien Renkema een uur lang de beste nieuwe tracks van het album! Voor iedereen die enthousiast is: twee artiesten met wie hij samenwerkt op het album kan je dit weekend zien op WOO HAH! En die twee artiesten zijn niemand minder dan Stormzy en Travis Scott!

STORMZY

Hij startte zijn muziekcarrière in de nachtclubs in zijn hometown, Londen. Met zijn huidige spot als headliner op het grootste festival van Europa, Glastonbury, bewijst hij dat hij de grootste speler in de Grime-game is! Klaar voor Stormzy op WOO HAH! dit jaar? Dit wordt Scary good!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

TRAVIS SCOTT

Voor Travis wordt het de derde keer op WOO HAH! en dat kan maar één ding betekenen: MOSHEN! In 2015 en 2017 heeft 'ie met zijn ongelofelijke energie shows weggegeven die niemand zal vergeten. Om het geheugen op te frissen staat hieronder een video van zijn optreden in 2017. Ons advies voor dit jaar? Zorg ervoor dat je schoenveters goed vast zitten en houd je ellebogen omlaag in die moshpit... #SickoMode

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM X WOO HAH!

WOO HAH! is met al zijn grote namen inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste Europese hiphopfestivals en daar is 3FM bij! Het festival heeft te kampen gehad met verschillende afzeggingen, maar de organisatie heeft haar uiterste best gedaan om een programma neer te zetten met zo veel mogelijk hiphop-helden van de bezoekers! Het hele verhaal hierachter lees je hier.

Je kan ons de hele zondag volgen via onze social kanalen!

Ster advertentie
Ster advertentie