3FM nieuws

'Entertainment' van Balthazar is een track die jij sowieso mee gaat fluiten!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Entertainment' van Balthazar is een track die jij sowieso mee gaat fluiten!

Het gaat goed met de Belgische indierockband Balthazar. Ze waren er een tijdje tussenuit, maar in het voorjaar van 2018 besloot de band om weer met elkaar de studio in te duiken. En mensen, wat een goede keuze is dat geweest! Hun single 'Entertainment' hoor je vanaf deze week nieuw op 3FM!

SMULLEND, GENIETEND EN FLUITEND HET NAJAAR DOOR

Kijk, het is geen geheim dat dit nou niet de meest gezellige tijd van het jaar is. Maar voordat je jezelf in een cocon van oude dekens en vieze knuffels verwikkeld, luister even naar 'Entertainment'! Het leuke fluitje, de groovy baslijn en de zwoele vocals van zanger Jinte Deprez zorgt voor een eigenzinnige track die je veel plezier gaat bezorgen in deze donkere dagen voor kerst.

NOG HEEL EFFE...

Na de zes minuten durende track 'Fever' en nu 'Entertainment' liggen de verwachtingen hoog voor het nieuwe album Fever dat eraan komt. Hun vierde plaat komt op 25 januari uit! Wil je de band live zien? Op donderdag 7 maart spelen ze in de AFAS Live in Amsterdam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ZIN IN MEER NIEUWE MUZIEK?

Dat snappen we helemaal! Naast Balthazar vind je hier ook Dom Dolla, King Princess, De Staat en Roosevelt! Check alle nieuwe tracks op de playlist van 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie