3FM nieuws

'All My Friends Are Falling In Love' van The Vaccines is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'All My Friends Are Falling In Love' van The Vaccines is 3FM Megahit

Een jaar geleden brachten The Vaccines een nieuwe album Combat Sports uit, maar al snel werden we getrakteerd op nog meer nieuwe muziek. Dat gebeurde in de vorm van 'All My Friends Are Falling In Love'. Deze week is de track 3FM Megahit!

Je hebt het nummer waarschijnlijk al meerdere keren gehoord, het was namelijk een grote favoriet tijdens 3FM Serious Request: Lifeline. Het nummer verdient het daarom zeker om de titel 3FM Megahit te krijgen.

'All My Friends Are Falling In Love' klinkt in ieder geval een stuk vrolijker dan je bij de titel zou denken. Het artwork daarentegen... dat spreekt redelijk voor zich.

'All My Friends Are Falling In Love'

De single staat dus helemaal los van dat eerdere album Combat Sports en dat is te horen ook. Het lijkt alsof The Vaccines hun oude werk weer even hebben aangezet om zich te laten inspireren voor deze track. Misschien heeft de samenwerking met de producers van Christine & The Queens en Rihanna er ook iets mee te maken? Het is in ieder geval een lekkere poppy rock en roll-plaat zoals we dat van de mannen zijn gewend. Lekker aanzetten en keihard meezingen, want het refrein ken je direct al vanaf de eerste luisterbeurt. Hit garantie!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live?

Vooralsnog heeft de band geen optredens in de buurt op de planning staan. Of je moet een tripje UK in de agenda hebben. Maar er is een dikke kans dat je deze band aankomende zomer op een van de festivals bij jou in de buurt ziet.

Meer nieuwe muziek?

Toe aan een meer nieuwe muziek? Check de Now Playing afspeellijst van 3FM met nog vééél meer nieuwe parels!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie