3FM nieuws

Dit is Justin Bieber's pop-up store in Rotterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is Justin Bieber's pop-up store in Rotterdam

In dezelfde winkel waar The Weeknd eerder dit jaar een pop-up store had, is het nu de beurt aan Justin Bieber. Van 2 tot 4 juni kun je bij ANSH46 in Rotterdam exclusieve merchandise van de Bieber kopen. Daarmee heeft Nederland de primeur. Het is wereldwijd de allereerste pop-up shop en het is ook nog eens een redelijk unieke happening: in heel Europa komt er slechts één andere locatie in Denemarken.

Justin Bieber <3 biking

Verwacht geen saaie kledingrekjes in een steriele ruimte: de winkel is volledig aangepast op de wensen van Justin en zijn management. Het draait in de pop-up store om twee thema's: Justin's stadiumtour en dirt bikes. Het idee is echt dat je een andere wereld instapt die volledig aansluit op de spullen die er hangen.

Creative director van de store, Michel Poldervaart, legt uit dat die beleving echt een essentieel onderdeel is: "De ruimte waarin de kleding hangt is net zo belangrijk als de kleding zelf. Het totaalplaatje moet kloppen bij de artiest en zijn image." En dat totaalplaatje ziet er dus ongeveer zo uit:

Wees op tijd

Ben je van plan een kijkje te nemen in de pop-up store? Wees op tijd! Wouter Leenders, de winkeleigenaar, verwacht namelijk flink wat chaos. Er is zelfs een kans dat Justin Bieber zelf ook nog even een bezoekje komt brengen, hij is tenslotte in het land voor Pinkpop dit weekend...

Vandaag (vrijdag 2 juni) is de winkel tussen 12 en 8 uur geopend, op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni kun je tussen 12 en 6 uur naar binnen. Happy shopping!

Copyright foto's: Jeffrey Pankow

Ster advertentie
Ster advertentie