3FM nieuws

Son Mieux zet kleurrijk geluid door met 3FM Megahit 'This Is The Moment'

foto: Philine van den Hul
  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux zet kleurrijk geluid door met 3FM Megahit 'This Is The Moment'

Son Mieux is on a roll! De band straalt nog na van een drukke festivalzomer waar ze alle podia hebben ingepakt met hun kleurrijke verschijning én muziek. Ook staat zomerhit 'Multicolor' al maanden in de hitlijsten. En daar wordt nu alweer een volgende hoogtepunt aan toegevoegd in de vorm van de nieuwe single én 3FM Megahit 'This Is The Moment'.

'This Is The Moment'

Concertgangers werden de afgelopen dagen al getrakteerd met nieuwe muziek, en ook op de Instagram-pagina van de band verscheen een teaser. De nieuwe single kwam tot stand tijdens een energieke en overweldigende zomer. De band reisde kriskras door het land voor optredens op onder andere Down The Rabbit Hole en Pinkpop. Daarbij werd bewust genoten van iedere seconde. Die ervaring namen ze mee de studio in, en dat is te horen aan het nummer. Zoals de titel van de single al doet vermoeden is het een bijzonder energiek nummer en disco-waardig.

De Haagse band staat bekend om haar sprankelende en kleurrijke muziek en dat is ook te horen op 'This Is The Moment'. Naast een dansbare beat en begeleidende strijkers, horen we ook de herkenbare stem van zanger Camiel Meiresonne. Het aanstekelijke refrein nodigt wederom uit tot meezingen! Check het nummer hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Viering van het moment

'This Is The Moment' is een viering van het moment. "In een tijd waarin de wereld sneller en sneller blijft draaien, je tegelijkertijd overspoeld wordt met alles wat er om je heen is gebeurd en nog gaat komen, nodigt 'This Is The Moment' je uit om stil te staan. En vanuit diezelfde stilstand dit moment te vieren, samen dansend in de tijd," vertelt frontman en zanger Camiel Meiresonne.

The Mustard Seed

De band bracht een jaar geleden album twee The Mustard Seed uit waarvoor de band beloond werd voor het beste rockalbum bij de Jaarlijkse Edison Awards. Met 'This Is The Moment' en voorganger 'Multicolor' levert Son Mieux een single die in het verlengde ligt van deze plaat.

De band is op het moment bezig met de huidige tournee door Nederland.

Ster advertentie
Ster advertentie