3FM nieuws

Lucas Hamming live met 'Be With You' en 'Mojo Mischief' in 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Lucas Hamming live met 'Be With You' en 'Mojo Mischief' in 3FM Live Box

Lucas Hamming is momenteel druk bezig met het verbouwen van zijn huis. Maar gelukkig nam hij tussen het klussen door de tijd om zijn verfkwast te verruilen voor zijn gitaar om twee nummers te spelen in de 3FM Live Box bij Sanders Vriendenteam.

Break-up plaat

Iedereen weet: liefdesverdriet resulteert altijd in de mooiste muziek. Ook Lucas putte veel inspiratie uit zijn break-up voor zijn recent verschenen plaat Postponed: "Twee jaar geleden vertrok ik met mijn ziel onder mijn arm naar Bali. Toen ik daar aankwam, was het eigenlijk alweer aan, maar ik had nog wel de juice die ik kon verwerken."

Een paar maanden erna ging het alsnog uit, en hij zegt dan ook dat het album gaat over 'de twilightzone', de fase in een relatie waarin het half aan, half uit is.

'Be With You'

Lucas speelde als eerste een van zijn nieuwe nummers 'Be With You', over de twijfels en verlangens die naast elkaar bestaan aan het einde van een relatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lucas Hamming classic

Daarnaast speelde de zanger 'Mojo Mischief', een Lucas Hamming classic. Zie hieronder zijn optreden live in de 3FM Live Box.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie