3FM nieuws

Lucas Hamming live met 'Be With You' en 'Mojo Mischief' in 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Lucas Hamming live met 'Be With You' en 'Mojo Mischief' in 3FM Live Box

Lucas Hamming is momenteel druk bezig met het verbouwen van zijn huis. Maar gelukkig nam hij tussen het klussen door de tijd om zijn verfkwast te verruilen voor zijn gitaar om twee nummers te spelen in de 3FM Live Box bij Sanders Vriendenteam.

Break-up plaat

Iedereen weet: liefdesverdriet resulteert altijd in de mooiste muziek. Ook Lucas putte veel inspiratie uit zijn break-up voor zijn recent verschenen plaat Postponed: "Twee jaar geleden vertrok ik met mijn ziel onder mijn arm naar Bali. Toen ik daar aankwam, was het eigenlijk alweer aan, maar ik had nog wel de juice die ik kon verwerken."

Een paar maanden erna ging het alsnog uit, en hij zegt dan ook dat het album gaat over 'de twilightzone', de fase in een relatie waarin het half aan, half uit is.

'Be With You'

Lucas speelde als eerste een van zijn nieuwe nummers 'Be With You', over de twijfels en verlangens die naast elkaar bestaan aan het einde van een relatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lucas Hamming classic

Daarnaast speelde de zanger 'Mojo Mischief', een Lucas Hamming classic. Zie hieronder zijn optreden live in de 3FM Live Box.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie