3FM nieuws

Drummer Florence and the Machine vast op wc

  1. Nieuwschevron right
  2. Drummer Florence and the Machine vast op wc

Chris Hayden, de drummer van Florence and the Machine, miste bijna een concert omdat hij zichzelf per ongeluk had opgesloten op de wc.

Het zal je maar overkomen. Je piept er voor een groot optreden nog even tussenuit om naar de wc te gaan... Gaat de toiletdeur niet meer open! Het overkwam drummer Chris Hayden van Florence and the Machine donderdagavond (8 november 2012). Dat meldt de website Scotsman.com.

Drummer Florence And The Machine vast op wc

Chris Hayden besloot zich een paar minuten voor de show, in de Rivoli Ballroom in Londen, nog even terug te trekken in het kleinste kamertje. Toen bleek dat de deur niet meer open ging, ging de drummer door het lint.

"We hoorden hoe hij probeerde de deur open te slaan." vertelt zangeres Florence Welsh van de band."Medewerkers van de zaal moesten de deur uit de scharnieren tillen! Mijn vader heeft nog aangeboden voor hem in te vallen, maar Chris slaagde er uiteindelijk toch in om te ontsnappen."

Florence and the Machine iets vertraagd

Zangeres Florence Welsh wist niet goed of ze het publiek moest vertellen wat er achter de schermen allemaal afspeelde. "Ik wilde Chris niet in verlegenheid brengen," aldus de zangeres. Met enige vertraging kon de band uiteindelijk toch beginnen met hun optreden bij het BBC Radio 2 In Concert.

Ster advertentie
Ster advertentie