Naar homepage
3FM nieuws

De gespleten persoonlijkheid van Anderson .Paak klinkt heerlijk

  1. Nieuwschevron right
  2. De gespleten persoonlijkheid van Anderson .Paak klinkt heerlijk

Nog geen half jaar na Oxnard dropt Anderson .Paak een nieuw album: Ventura. De twee albums zijn vernoemd naar twee stranden die allebei staan voor twee verschillende persoonlijkheden. Oxnard was een experimenteel uitstapje met wat meer hiphopinvloeden, maar Ventura druipt weer van de heerlijke soul die we gewend zijn van het succesvolle album Malibu.

Ventura

De twee persoonlijkheden van Anderson .Paak komen in dit tweeluik sterk naar voren. Aan de ene kant maakt hij graag hiphop, wil hij experimenteren en schrijft hij luchtige teksten met een hoop bravoure. Aan de andere kant grijpt hij graag terug naar de oude klassiekers en maakt hij RnB en soulnummers die gaan over de liefde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Make It Better

Om die oude soulvibe weer tot leven te brengen heeft Anderson de hulp ingeschakeld van niemand minder dan soulheld Smokey Robinson. Deze legende heeft een roemrijke muzikale carrière. Na een succesvolle zangcarrière als frontman van The Miracles heeft hij zich opgewerkt tot vicepresident van Motown. Daarnaast componeerde en produceerde hij muziek voor artiesten als Marvin Gaye, The Temptations en Michael Jackson.

Nu stroopt hij op 79-jarige leeftijd ook zijn mouwen op om met Anderson .Paak een plaat te maken en het resultaat mag er zeker zijn. Daarom staat 'Make It Better' vanaf nu op de playlist van 3FM!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ZIN IN MEER MUZIEK?

Check dan de 3FM Now Playing! 'Make It Better' staat erin, maar ook nieuwe muziek van Editors, Mark Ronson, Tame Impala, Tape Toy en Ariana Grande. Abonneer en krijg elke week verse tracks aangeleverd!

Ster advertentie
Ster advertentie