3FM nieuws

Het nieuwe album van Temples heeft een naughty randje

  1. Nieuwschevron right
  2. Het nieuwe album van Temples heeft een naughty randje

Misschien ken je Temples nog van 'Shelter Song' uit 2014, maar binnenkort verschijnt alweer hun derde plaat! Vanochtend schoof het viertal aan bij Sanders Vriendenteam om een tipje van van de sluier op te lichten over hun nieuwe 'naughty' album...

Nederlands tintje

Temples heeft een Nederlands tintje, want drummer Rens Ottink is hartstikke Nederlands! Hij vertelde tegen 3FM-dj Sander dat hij met zijn andere band PAUW een paar keer het voorprogramma voor Temples heeft verzorgd en sindsdien contact heeft gehouden met de band. "Ik zit nu vaker in het buitenland dan in Nederland en ben gewoon ontzettend vaak onderweg. Dat is wel een hele omschakeling geweest, maar ik doe niets liever", vertelt de drummer.

Zwangerschap

Sander vergelijkt Hot Motion met een zwangerschap, omdat je vooraf weet wat het gaat worden, maar je weet nooit hoe het zich gaat ontwikkelen. "Dat vind ik een mooie metafoor; je hoopt dat zodra het geboren is, het oké met het kind gaat. En zodra het ouder wordt hoop je dat het niet gepest gaat worden. Je wil dat het met liefde behandeld wordt. Het blijft altijd spannend om een plaat de wereld in te sturen", aldus frontman James Bagshaw. Maar waar gaat dat nieuwe album nou precies over? "Het is een 'naughty' album en alle tracks samen vormen die 'hot motion'. Het betekent voor iedereen iets anders en dat maakt het leuk."

Meern nieuwe muziek?

Check dan de 3FM Now Playing-lijst op Spotify en blijf op de hoogte van de meest relevante tracks waaronder die van De Staat & Luwten, The 1975 en natúúrlijk Temples!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie