3FM nieuws

Bruno Mars en Anderson .Paak brengen samen album uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Bruno Mars en Anderson .Paak brengen samen album uit

Wordt dit dé samenwerking van 't jaar? Dat zou zomaar eens kunnen. Eén ding is in ieder geval duidelijk: het is niet een eenmalige single, maar een compleet album. Onder de naam Silk Sonic en vrijdag 5 maart krijg je al de eerste single.

Het is een echte lockdown-plaat. Een product van de coronacrisis. Op twitter schrijft Bruno Mars: "We locked in and made an album. The band’s called Silk Sonic. First song drops next Friday 3/5." Volgende week dus al!

Samenwerking

Tijdens de 24k Magic-tour van Bruno Mars, mocht Anderson .Paak het voorprogramma verzorgen, maar verder hebben we deze twee artiesten nog niet vaak samen voorbij zien komen. Maar iedereen die ze ook maar een beetje kent weet dat je een explosie aan funk energie kan verwachten.

Er staat ook nog een special guest op het album. Namelijk bassist en songwriter Bootsy Collins. Eén van de grootste namen als je het over funkmuziek hebt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj Wijnand over de samenwerking

Wijnand: "Voor mij voelt dit als een ultieme powercombi. Ik wil dit dan ook niet alleen op een plaat horen, maar vooral live zien. Deze gasten zijn beiden beesten. Anderson .Paak is een muzikaal wonderkind en Bruno hoeft zichzelf ook niet meer te bewijzen. Veel mensen kennen Bruno Mars vooral van de gelikte hitjes, maar als je zijn albums hoort zitten er nog veel meer lagen in. Dus dit wordt een Mustang-motor in een Ferrari-onderstel. Gaat wel gassen denk ik!"

Ster advertentie
Ster advertentie