3FM nieuws

Bente deelt haar mooiste festivalanekdotes in 'De 3: festival-editie'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Bente deelt haar mooiste festivalanekdotes in 'De 3: festival-editie'

Zo'n twee weken geleden kwam Bente's kleine meisjes droom uit: ze speelde op Pinkpop voor een mega groot publiek. Tussen de chaos door nam ze de tijd om even te zitten en vragen te beantwoorden voor 'De 3 Festival-Editie'.

'De 3 Festival-Editie' met Bente

Over de vraag welke 3 artiesten haar het meest geïnspireerd hebben, hoeft Bente niet lang na te denken: "Anouk, Krezip en Lady Gaga. Als ik die liedjes aan het luisteren was in de auto deed ik alsof ik in een videoclip zat." De zangeres is heel dankbaar dat ze op Pinkpop mag spelen, maar geeft toe dat ze dit festival stiekem ook ooit zou willen headlinen. Maar Lowlands of Into The Great Wide Open mag ook. En wat haar grootste afknappers zijn op een festival? Lelijke schoenen, iemand die iets te zeker van zijn zaak is en iemand die tegen vegetariërs is.

Daarnaast deelt ze ook nog een opmerkelijke anekdote over een bezoekje aan een festival... Check de volledige video hieronder om erachter te komen wat ze heeft uitgespookt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Paradiso

Bente live zien? Dat kan in januari tijdens een wel heel speciale show, want dan komt haar ándere droom uit. De zangeres geeft op 26 januari namelijk haar eigen show in de grote zaal van Paradiso! Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie