3FM nieuws

Zo volg je Pinkpop komend weekend via 3FM

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Zo volg je Pinkpop komend weekend via 3FM

Komend weekend opent Pinkpop haar festivaldeuren voor duizenden gelukkige bezoekers. Heb jij geen ticket weten te bemachtigen? Geen zorgen, met 3FM kan je alles vanuit huis meekrijgen! Als dé festivalzender van Nederland brengt 3FM luisteraars in contact met hun favoriete Pinkpop artiesten. Vanuit de studio naast het hoofdpodium doen de 3FM-dj’s live verslag van het festival, interviewen ze optredende artiesten en is de beste livemuziek van het festival te horen.

Wat ga je zien en horen?

Live verslag vanaf het terrein wat te horen is via de radio en online te volgen via alle 3FM-kanalen. Daarnaast komen o.a. Royal Blood, Måneskin, Nothing but Thieves, Twenty One Pilots en Metallica komen voorbij. Als klap op de vuurpijl zijn de optredens van Imagine Dragons en Metallica live te volgen op 3FM. Op het Pinkpop terrein heeft 3FM een speciaal verblijf neergezet waar enkele Pinkpop-headliners iets bijzonders gaan doen voor hun fans die aanwezig zijn op het terrein.

Uitzendtijden 3FM

  • Vrijdag 17 juni 16:00 – 02:00 uur
  • Zaterdag 18 juni 16:00 – 00:00 uur
  • Zondag 19 juni 16:00 – 02:00 uur

Online en televisie

Ook doet 3FM online verslag van het festival via 3fm.nl, maar ook Instagram, TikTok, Facebook, Twitter en YouTube. Op tv doen Frank Evenblij, Vera Siemons en Eva Cleven verslag. Verwacht backstage interviews, reportages, festivalverhalen en heel veel live muziek.

Uitzendingen op NPO 3

  • Zaterdag 18 juni 22:00 uur
  • Zondag 19 juni 22:55 uur
  • Maandag 20 juni 20:25 uur

3voor12 doet natuurlijk ook verslag van het festival en voorzien je via NPO 2 extra en NPO Start van optredens live vanaf het festival.

Ster advertentie
Ster advertentie