Muzieknieuws

De laatste wijzigingen maken de Pinkpop line-up compleet

foto: Pinkpop
  1. Nieuwschevron right
  2. De laatste wijzigingen maken de Pinkpop line-up compleet

Met twee programmawijzigingen en een laatste toevoeging is de line-up voor de 51e editie van Pinkpop compleet. Floor Jansen vervangt The Pretty Reckless, Mother Mother neemt de plek van Kacey Musgraves over en Dead Poet Society is de laatste toevoeging aan het programma op de zondag.

Line-up

The Pretty Reckless moest hun plek helaas vergeven maar hiervoor in de plaats staat de geweldige zangeres Floor Jansen vrijdag 17 juni op het podium. Je kunt haar kennen van het TV-programma 'Beste Zangers' of als frontvrouw van de Finse metalband Nightwish. Op zondag 19 juni kun je de Canadese groep Mother Mother zien. Deze alternatieve rock band ging viral op TikTok en wist hiermee op internationaal niveau door te breken. De laatste toevoeging aan het programma is Dead Poet Society. Dit viertal bracht vorig jaar maart hun debuutalbum uit, waar ze uiteraard tracks van zullen spelen in hun liveset op Pinkpop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

51e editie

17, 18 en 19 juni vindt de 51e editie van Pinkpop plaats. Met Metallica, Pearl Jam en Imagine Dragons als headliners belooft het een fantastisch weekend te worden. Het festival wordt gehouden op Megaland, Landgraaf. De tickets voor vrijdag zijn volledig uitverkocht maar voor zaterdag of zondag valt er nog een ticket te scoren!

Ster advertentie
Ster advertentie