3FM nieuws

Martin Garrix stelde Krezip-drummer voor aan U2

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Martin Garrix stelde Krezip-drummer voor aan U2

Vorige maand kwam het nieuws naar buiten dat Krezip-drummer Bram van den Berg U2 zal gaan versterken tijdens hun shows in Las Vegas. Hierbij vervangt hij Larry Mullen, de vaste drummer van de Ierse band, omdat hij geopereerd moet worden. Nu blijkt dat dj Martin Garrix Bram en U2 met elkaar in contact heeft gebracht.

Link

In februari was het nog niet duidelijk hoe de wereldbekende U2 bij de Nederlandse drummer terecht was gekomen. Nu verklaart U2-lid The Edge dat Martin Garrix hen heeft voorgesteld aan Bram. De dj blijkt dus de link tussen de twee; hij heeft samengewerkt met de Ierse band en hij heeft Bram ontmoet op de Herman Brood Academie. The Edge zegt optimistisch in de samenwerking te staan en de Krezip-drummer heeft in een Instagram post laten weten dat hij erg 'excited' is voor deze kans.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitzonderlijk

Het is voor het eerst sinds het ontstaan van U2 dat zo'n verandering zich voordoet, en maakt de vervanging dus zeer uitzonderlijk. De Krezip-drummer valt in totdat Mullen is hersteld en daarna zal hij zich weer bij Krezip voegen. Aankomend najaar zullen de shows met Bram als invaller plaatsvinden.

Ster advertentie
Ster advertentie