3FM nieuws
AVROTROSKRO-NCRV

Claudia over de exclusieve showcase van Stromae: "Tranen in mijn ogen"

foto: Stromae
  1. Nieuwschevron right
  2. Claudia over de exclusieve showcase van Stromae: "Tranen in mijn ogen"

Een exclusieve showcase van Stromae met een handjevol genodigden op een geheime locatie ergens in Parijs: de droom van elke fan werd vorige week werkelijkheid. 3FM-luisteraar Claudia was de gelukkige en won in de Ochtendshow van Rob en Wijnand op 3FM 3 tickets voor dit exclusieve optreden.

Stromae horen? Kaarten scoren!

Na het verloten van tickets voor een live studio optreden van de Editors in Bristol, had de Ochtendshow van Rob & Wijnand nog iets moois in de aanbieding: exclusieve tickets voor een showcase van Stromae in Parijs. In de finale tegen twee andere luisteraars wist Claudia te winnen en mocht ze samen met twee vrienden diezelfde week nog naar het optreden.

"We reden echt bijna over zijn tenen zo dichtbij waren we"

Een kleine drie uur later arriveerde de bus op de mystieke plek net buiten Parijs, waar de 3FM-bus gelijk Stromae tegenkwam. Claudia vertelt: "Toen we op de locatie door het hek reden, kwamen we al gauw Stromae tegen! We reden echt bijna over zijn tenen zo dichtbij waren we." Gelukkig voor de Belgische singer-songwriter zag hij de bus en begroette hij de crew enthousiast.

Speciale locatie

Stromae zou Stromae niet zijn als hij de locatie extra bijzonder zou maken. Op een prachtige locatie omringd door bossen had hij een oud amfitheater omgebouwd tot stage waar hij en zijn band de liedjes konden spelen. Claudia: "Het optreden was in de open lucht op een geheime locatie en er was een klein rond podium, dus iedereen zat daar omheen en daardoor konden we hem heel goed zien"

Hier speelt Stromae live de oude 3FM Megahit 'Mon Amour'.

Stromae met 'Mon Amour'

"Dat was echt een hele leuke ervaring!"

Toen iedereen op de locatie was aangekomen en het zonnetje langzaam aan het doorbreken was kon het concert echt beginnen. Met Stromae in het midden van het theater en de band eromheen kon iedereen de artiest perfect ziek. Claudia vertelt dat het geluid erg goed was en de show super mooi, Stromae speelde zelf haar favoriete nummer 'L'Enfer'. Claudia: "Ik kreeg kippenvel en tranen in m'n ogen. Hij liet iedereen opstaan en dansen en keek een aantal keren onze kant op, dat was echt een hele leuke ervaring!!"

Check hier de vlog van Claudia na het optreden:

Claudia na het optreden van Stromae

Ster advertentie
Ster advertentie