3FM nieuws

Billie Eilish brengt betoverende ballad 'What Was I Made For?' uit voor Barbie-soundtrack

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Billie Eilish brengt betoverende ballad 'What Was I Made For?' uit voor Barbie-soundtrack

Billie Eilish is terug met een nieuwe track, en niet zomaar een. 'What Was I Made For?' is onderdeel van de soundtrack van de langverwachte Barbie-film die op 21 juli uitkomt. Het nummer - een prachtige intieme ballad zoals we van Eilish gewend zijn - belooft in elk geval al veel goeds voor de film.

'What Was I Made For?'

"Get ready to sob", is wat Eilish al waarschuwde voordat het nummer uitkwam, en daar had ze groot gelijk in. De track bouwt langzaam op en schiet dan vervolgens recht je hart in rondom het refrein. Voor de gelegenheid is Billie in de bijbehorende videoclip volledig getransformeerd in een barbie met een platinum blonde paardenstaart en jaren '60-outfit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Barbie, de film

Op 21 juli wordt de langverwachte Barbie-film uitgebracht. De film, gebaseerd op de iconische speelgoedpop Barbie, gaat al maanden gepaard met een flinke hype online, mede vanwege de bijzondere cast. Margot Robbie vertolkt namelijk de rol van Barbie, en Ryan Gosling neemt de rol van Ken op zich. Ook spelen in de film: De film belooft een frisse kijk te bieden op de personages en neemt het publiek mee op een 'avontuurlijk en inspirerend' verhaal.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Barbie, de soundtrack

Billie is niet de eerste wereldartiest die de makers van de film hebben weten te strikken voor de soundtrack. Eerder kwam 'Dance The Night' van Dua Lipa al uit, en ook is inmiddels bekend dat Lizzo, Nicki Minaj, Ice Spice, Sam Smith en nog velen anderen op de soundtrack te horen zijn. en nog een hoop andere wereldsterren - ook onderdeel van de Barbie-soundtrack al uit

foto: Barbie

Ster advertentie
Ster advertentie