3FM nieuws

Goldband komt 14 juni met nieuwe album 'Samen Tegen Elkaar'

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldband komt 14 juni met nieuwe album 'Samen Tegen Elkaar'

Zet 14 juni met een cirkel in je agenda! Het tweede album van Goldband, genaamd Samen Tegen Elkaar, is een feit. Na de singles ‘You & Me’ en ‘Sex’ waren er al geruchten over een nieuwe plaat, die nu definitief een feit is!

Nadat Goldband met ‘Noodgeval’ als nationale hit en een legendarische Lowlandsshow zichzelf tot popfenomeen van Nederland hebben gepromoveerd, was er veel om te doen: het tweede album. Want na het giga-succes van Betaalbare Romantiek (en de Rommel EP om het vaarwater voor nieuwe muziek te testen) moest er wel nieuwe muziek komen. Zeker gezien hun belangrijke programmeringen op Lowlands, Sziget en Pukkelpop.

Op dit album verkent het Haagse drietal de relatie met zichzelf en elkaar en het fenomeen Goldband. Want wat doet een supersterrenstatus met je vriendschap, zelfbewustzijn en liefde? 17 nummers lang zal Goldband de grenzen van een genre en een onderwerp verkennen. Dit was al te zien met de beuker ‘You & Me’ en smartlap ‘Sex’. Samen Tegen Elkaar zal verschijnen op 14 juni!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie