3FM nieuws

Dit zijn de 4 halve-finalisten van 3FM Trending Talent

foto: NPO 3FMfoto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de 4 halve-finalisten van 3FM Trending Talent

Uit een gigantische lading inschrijvingen zijn hier dan de halve-finalisten voor 3FM Trending Talent! Zij mogen hiervoor een toegewezen cover spelen en maken zo kans om door te gaan naar de finale, of om bekroond te worden tot de winnaar van 2023.

MarynCharlie

MarynCharlie is een 25-jarige indie/alt-pop singer/songwriter uit Amsterdam. Met haar muziek vertolkt ze de innerlijke worstelingen van GenZ op een aanstekelijke en zeer persoonlijke manier: zelfbeeld, zelf sabotage, sociale druk, mentale gezondheid. Verwacht alles van ingetogen luisteren tot bijwonen van opzwepende optredens met haar band.

foto: MARYNCHARLIE

MARYNCHARLIE

The Zanders

De nieuwste toevoeging aan het talent afkomstig uit Hoorn: The Zanders. Een energieke pop/rockband geïnspireerd door o.a. Wilco, Parcels en The Arctic Monkeys. De dynamiek op het podium en de aanstekelijke melodieën zorgen voor een onweerstaanbare act.

foto: The Zanders

The Zanders

Mellie

Mellie is een dynamische en getalenteerde singer/songwriter die al sinds jongs af aan een passie heeft voor muziek. Als een kind droomde ze ervan om astronaut te worden of muzikant. Dat is dus het laatste geworden en sindsdien steekt ze alle energie in de muziek. Om precies te zijn in de kelder van haar huis, waar ze haar eigen studio heeft.

foto: Mellie

Mellie

Rens, Jaïr & Ome Uncle

Rens, Jaïr & Ome Uncle, in de volksmond bekend als RJO, neemt het liefst alle risico’s. Ze houden niet aan genres vast en worden muzikaal gedreven door liefdevolle brutaliteit. Met een mix van rap, elektronische pop en heel veel lol creëren ze funky tunes met feel good vibe.

foto: Rens Jair Ome Uncle

Rens, Jaïr & Ome Uncle

Ster advertentie
Ster advertentie