3FM nieuws

Pinkpop zondag: waar komt het publiek voor?

  1. Nieuwschevron right
  2. Pinkpop zondag: waar komt het publiek voor?
Mensen liggen bij elkaar en over elkaar op het gras. Sommigen slapen, anderen springen en dansen erop los. Pinkpop zondag!

En welke bands staan vandaag op het programma? Bezoekers maken hun top 3.

Sabine en Dennes



Sabine (31) en Dennes (30) zijn gister aangekomen met de auto en verblijven, zoals velen, op de camping. De top drie van vandaag? Daar zijn ze het helemaal over eens. Madness staat op één, Placebo op twee en Kyteman én Rowwen Heze op nummer drie. Kiezen tussen deze laatste twee was wat lastig en daarom lopen ze snel heen en weer tussen de tegelijk spelende bands.



Job en Tjeerd


Job (28) en Tjeerd (28) zijn het bijna met elkaar eens wat betreft de top drie, maar toch niet helemaal. Voor Job staat White Lies op nummer één. Voor Tjeerd is dat Volbeat. Maar veel verschillen ze niet van mening, want bij allebei staat dan White Lies of Volbeat op nummer twee. Om het duidelijk te houden. De nummer drie voor beiden is Placebo. Eigenlijk was de grote nummer één Depeche Mode. En oja: ze komen zeker niet voor Rowwen Hèze! Ieder zijn smaak.


Monique en Tamara



Monique (36) en Tamara (37) zijn ook gister aangekomen met de auto. Ze slapen niet op de camping, Ze hebben de mazzel om bij iemand te kunnen crashen. Handig, die Limburgse connecties. Als ze een top drie moeten maken van de bands die vandaag spelen staat Madness op nummer één. Depeche Mode op nummer twee (maarja) en Placebo op nummer drie.





Laat die bands maar komen!

Ster advertentie
Ster advertentie