3FM nieuws

Naaz is te horen tijdens de show van U2 in een stampvolle Ziggo!

  1. Nieuwschevron right
  2. Naaz is te horen tijdens de show van U2 in een stampvolle Ziggo!

Hoe tof is dit!? Naaz kreeg een shout-out tijdens de show van U2 en was te horen in een bomvolle Ziggo Dome! Dat niet alleen, ze kreeg ook een persoonlijke thank you note van Bono!

Vanavond en morgenavond staat U2 in de Ziggo Dome en daar was Naaz dus te horen in de intermezzo vlak voor de toegift met #womenoftheworldtakeover. Het gaat lekker met Naaz. En terecht!

Van 3FM Talent tot 3FM Award winnaar

In 2017 werd ze uitgeroepen tot 3FM Talent. Nu, een jaar later, heeft de Rotterdamse zangeres twee 3FM Awards op zak; voor 3FM Talent en Beste Video. Vrijdagavond stond Naaz nog in Paradiso in Amsterdam, met haar grootste show die ze tot nu toe speelde. En vanavond was ze dus te horen in een stampvolle Ziggo.

View this post on Instagram

THIS VIDEO PERFECTLY SUMS UP THE VIBE LAST NIGHT ?!!!!!!!!! how mad magical was this AHHH.... shoutout @noerio.live for making this sick vid with just his iphone ???

A post shared by NAAZ (@bitsofnaaz) on Oct 6, 2018 at 8:53am PDT

#womenoftheworldtakeover

Mensen kunnen een video insturen onder de hashtag #womenoftheworldtakeover. Voor iedere show verzamelt U2 deze stemmen en gebruikt ze voor het 'koor' dat ze tijdens de show laten horen. Hiermee willen ze aandacht vragen voor vrouwenrechten. Naaz zong niet alleen mee, maar werd ook nog persoonlijk bedankt door Bono.

Naaz was heel blij zo liet ze op Twitter weten:

Reactie

En dan sta je daar in een stampvolle Ziggo en en zie je jezelf terug op het grote scherm van U2 en galmt jouw stem door de hele zaal. Hoe reageer je dan? Zo dus:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Morning After

Waarschijnlijk was het voor Naaz een latertje geworden met al die adrenaline van het weekend. Toch was ze de morning after vroeg uit de veren om met Sander het onwerkelijke weekend te bespreken..

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie