3FM nieuws

Wout! heeft nieuwe site

  1. Nieuwschevron right
  2. Wout! heeft nieuwe site
Wout! met {l}Wouter van der Goes{/l} is nu 24 uur per dag te beleven via zijn eigen nieuwe website. Bekijk de filmpjes van de 'Personal Assistant' {l}Chris Silos{/l}, stem op de Urban 40, relax even in de koffiekamer of speel de nieuwste games.Ook kan het publiek van maandag tot en met donderdag beslissen welke opdracht Chris op vrijdag uitvoert. Bovendien is het wel en wee van het programma te volgen via de weblog van producer Fleur van der Kieft.

Sinds 9 juni 2004 presenteert {l}Wouter van der Goes{/l} dagelijks het nieuwe middagprogramma op 3FM. Muziek speelt meer dan ooit een essentieel onderdeel in deze BNN show.

Luisteraars kunnen in het programma stemmen op hun favoriete urbanplaat uit de Urban Top 40 die wekelijks wordt samengesteld. Uit de top drie wordt dagelijks een plaat in de uitzending gedraaid.

Daarnaast praat Wouter de luisteraars bij over het meest opvallende (show)nieuws van die dag waarbij het nieuws van bn’ ers uit de entertainment- en echte wereld zélf wordt verkregen.
Ster advertentie
Ster advertentie