3FM nieuws

Lowlands-veteraan Stephan is sinds 1993 op ALLE edities geweest!

  1. Nieuwschevron right
  2. Lowlands-veteraan Stephan is sinds 1993 op ALLE edities geweest!

Ja, je leest het goed. Stephan uit Utrecht heeft sinds 1993 geen enkele editie gemist. De laatste twee jaar natuurlijk niet, dus de vraag: wat heeft hij het meest gemist in deze twee Lowlands-loze jaren? Zijn antwoord: "Het zijn altijd twee dingen: het gevoel als je over het trein dwaalt terwijl je muziek ontdekt en natuurlijk het samen met iedereen zijn."

Al 27 edities geweest

Stephan is echt een Lowlands-veteraan te noemen. Heeft hij nooit gedacht een keertje niet te gaan? "Er is een periode geweest dat Lowlands intens groeide. Toen dacht ik: 'Ik weet niet of ik hier wel bij hoor', maar daarna is Lowlands kleiner geworden en de muziek diverser. Hierdoor ben ik toch blijven gaan."

Maar gelukkig is hij altijd blijven gaan. Stephan: "Voor mij voelt het altijd als een proeverij van dingen waar ik normaal nooit mee in aanraking kom. Artiesten komen heel goed tot hun recht, geen betere plek om artiesten te ontdekken."

Alle bandjes behouden

Stephan heeft de bandjes van alle edities nog in zijn bezit. Gaat dat dan niet jeuken? "Ik heb ervoor gezorgd dat ik alle bandjes aan en af kan doen. Anders is het niet hygiënisch en kunnen ze snel gaan slijten."

Er miste echter nog één bandje, die van 2020. Toen er namelijk al wel bandjes waren gemaakt maar er geen Lowlands plaatsvond. Gelukkig kon 3FM-dj Vera Siemons er nog eentje voor hem regelen. Bekijk het fragment hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie