3FM nieuws

Mark en Rámon kletsen met Dave Grohl over nieuw Foo Fighters-album

  1. Nieuwschevron right
  2. Mark en Rámon kletsen met Dave Grohl over nieuw Foo Fighters-album

Ja ja! Eén van 's werelds grootste muzikale rockgoden was te gast op 3FM. Niemand minder dan Dave Grohl, frontman van Foo Fighters kwam bij 3FM-dj's Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen kletsen over het nieuwe album Medicine At Midnight. Maar ook zijn slapeloosheid, spelen op de inauguratie van Joe Biden en er is ruimte voor wat muzikale nerd-vragen van Rámon

Hun nieuwste album Medicine At Midnight is onlangs uitgekomen en o.a. 'Waiting On A War' en 3FM Megahit 'Shame Shame' heb je al veel voorbij horen komen. Dus het is hoog tijd om Mr. Grohl himself eens uit te nodigen in de studio van 3FM. Digitaal natuurlijk. Dat wel helaas.

Dave Grohl op 3FM

Het is een volle dag met interviews voor Dave. Na Finland, Australië en nog even wat Amerika, waren dan eindelijk Mark en Rámon from the Netherlands aan de beurt. “Hey guys, I’ve missed you!” begint Dave. Geheel wederzijds, meneer Grohl!

Eén van de vragen die Mark stelt is over de betekenis van de albumtitel. “‘Medicine’ staat voor iets dat je geneest. Iets dat je genezing of verlichting biedt," vertelt Dave. "En ‘Midnight’ staat symbool voor de wanhoop. Dus het is alsof je wanhopig bent voor een soort genezing. Iets wat je nodig hebt, iets wat je beter laat voelen. Vandaag, op dit moment, hebben mensen die genezing nodig. Die ontsnapping en verlichting.” We hadden het zelf niet veel beter kunnen zeggen, Dave!

Luister het hele interview hieronder terug!

Ster advertentie
Ster advertentie