3FM nieuws

Serious Talent Festival voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Talent Festival voor 3FM Serious Request

Het Serious Talent Festival vindt plaats op zaterdag 20 december in het Patronaat in Haarlem. Ben jij er ook bij?

Wij zijn super trots dat Sue the Night op dinsdagavond 11 november tijdens De Wereld Draait Door bekendmaakte dat zij zich op verschillende manieren in gaat zetten voor 3FM Serious Request. Maar zij niet alleen! Wie nog meer lees je hieronder :-)

3FM Serious Talent Festival in Patronaat

Tijdens De Wereld Draait Door is de kaartverkoop van start gegaan voor het Serious Talent Festival. Op zaterdag 20 december zijn de Grote Zaal, de Kleine Zaal en het café van het Patronaat gevuld met alléén maar 3FM Serious Talents. Hoe cool!

Het Serious Talent Festival is één groot benefietconcert waarvan de totale opbrengt naar 3FM Serious Request gaat. Kaarten hiervoor zijn te koop via de site van het Patronaat. Goed nieuws: Zelf kun je ook een benefietconcert organiseren! Hoe lees je hier.

Serious Talent Line-up

Naast Sue the Night spelen de volgende 3FM Serious Talents ook op het benefietconcert:

Kortom

  • Serious Talent festival
  • Patronaat in Haarlem
  • 20.30 deur open
  • 21.00 showtime
  • Tickets €12,50

Het doel voor 3FM Serious Request 2014

3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Lees hier alles over het doel.

Kom In Actie

Wil jij nu al in actie komen voor 3FM Serious Request? Geef dan hier aan wat voor actie jij gaat doen en wie weet komt één van de DJ's dan bij jou langs om je actie te steunen!

Ster advertentie
Ster advertentie