3FM nieuws

Livestream Bevrijdingsfestival Overijssel

  1. Nieuwschevron right
  2. Livestream Bevrijdingsfestival Overijssel

De bevrijdingsfestivals komen er weer aan. Op 5 mei vieren we in het hele land de vrijheid en hoe kun je dat beter doen dan met muziek?

Bevrijdingsdag wordt in het hele land door jong en oud gevierd en daarom heeft elke zichzelf respecterende stad wel een Bevrijdingsfestival(letje). In de 12 provincies, de hoofdstad Amsterdam en in de Hofstad Den Haag vinden de Bevrijdingsfestivals plaats die georganiseerd worden in samenwerking met het Nationaal Comité 4 en 5 mei.

3FM op de Bevrijdingsfestivals

3FM schenkt tijdens de uitzendingen ook veel aandacht aan 5 mei. Sander Hoogendoorn vliegt bijvoorbeeld mee met de helikopter en ook wordt er aandacht besteed aan jouw favoriete vrijheidsnummer.

>> Wat doet 3FM allemaal op de Bevrijdingsfestivals?

Bevrijdingsfestival Apeldoorn

In Apeldoorn zou dit jaar voor de eerste keer een Bevrijdingsfestival gehouden worden, maar aangezien de gemeente de veiligheid niet kan garanderen zal dit festival helaas niet door gaan.

>> Meer info over de Bevrijdingsfestivals

Bevrijdingsfestival Overijssel Live

Je hoeft op 5 mei dus helemaal niet ver te reizen om van lekkere muziek te genieten. Maar misschien staat jouw favoriete band alleen in Overijssel op het podium en woon jij toevallig in Zeeland. Dan hebben wij goed nieuws! Bevrijdingsfestival Overijssel is namelijk live vanaf internet te volgen. Check het programma zodat je weet hoe laat jij klaar moet zitten.Het hele programma is live te volgen, alleen hebben we slecht nieuws voor alle Waylon fans, want voor zijn optreden zul je toch zelf naar Zwolle af moeten reizen.

>> Programma Bevrijdingsfestival Overijssel

Ster advertentie
Ster advertentie