Naar homepage
3FM nieuws

Dit droeg iedereen naar festivals in de jaren 10

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit droeg iedereen naar festivals in de jaren 10

Met de Jaren 10-Daagse op 3FM halen we herinneringen terug van de afgelopen tien jaar. Er zijn veel dingen veranderd in die jaren, waaronder onze outfits. En in het bijzonder: festivaloutfits. Want hoe zagen we er in hemelsnaam uit toen er nog geen fannypacks waren? Hieronder een terugblik op de meest sprekende modetrends van 2010-2019 op festivals.

Schuine lok

Justin Bieber had het, de rest van de wereld wilde het: een schuine pony. Misschien stond het je niet, maar who cares, want dít was de mode. In 2010 en 2011 kwam een opvallend groot gedeelte van de festivalbezoekers met deze hippe haarstijl naar festivals.

Driekwartsbroek

Nu is het echt een no go, maar de lange korte broek was in 2012 hartstikke hip.

Lange rok

In 2013 werd de driekwartsbroek vervangen door lange, zwierige rokken. Heerlijk om in te dansen én je hoeft niet op te letten met bukken. Double win.

Croptop

2015: het jaar van meer zelfvertrouwen op festivals, want iedereen laat zijn buik zien in croptops!

Gele regenjas

2016 had een regenachtige zomer, maar dat mocht de pret niet drukken. In stijl en droog genieten van het festivalseizoen: de gele regenjas was ieders beste vriend.

Fannypack

De fannypack bestond al langer, maar vanaf 2017 zag je bijna iedereen ermee. Tegenwoordig is een fannypack echt een must voor op je inpaklijst.

Bandana

De bandana maakte in 2018 elke look een tikkie stoerder. Je had ze in allerlei kleuren, matchen is een must.

Verschillende printjes

Afgelopen festivalseizoen kon het niet gekker: alle printjes werden gemixt met alle kleuren. Wie zei dat roze, oranje en bananenflamingo's samen vloeken?

Ster advertentie
Ster advertentie