3FM nieuws

Muse op 7 juni naar het Malieveld in Den Haag

foto: Raymond van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Muse op 7 juni naar het Malieveld in Den Haag

Het festivalseizoen van 2022 is nauwelijks afgelopen, maar we kunnen nu al vooruit kijken naar de volgende zomer. Muse gaat namelijk weer op tour door Europa, en Nederland is aan de beurt op 7 juni waar ze op het Malieveld in Den Haag langskomen. Dat maakte de band vanochtend bekend op social media.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Muse naar Nederland

De band, die in oktober nog een intiem concert in Koninklijk Theater Carré op de planning heeft staan, brengt zijn Will of the People Tour op woensdag 7 juni 2023 naar het Malieveld in Den Haag. De band staat bekend om hun intense live shows die het publiek als ware meeneemt naar een andere dimensie. Dat belooft ongetwijfeld een spectaculaire show op het Malieveld te worden. En niemand minder dan Royal Blood zal de Britse band vergezellen en het voorprogramma bij de show verzorgen.

Het concert in Carré vindt plaats op 23 oktober en is stijf uitverkocht. Gelukkig voor de fans komt de band volgend jaar dus terug naar ons land voor een groter concert. Tickets voor deze show gaan op vrijdag 16 september om 10:00 in de verkoop.

Will of the People

De tour zal in het teken staan van het nieuwe album Will of the People die de band op 26 augustus heeft uitgebracht. Naast al de eerder uitgebrachte singles 'Won't Stand Down', 'Compliance', 'Will of the People' en 'Kill or Be Killed' bevat het nieuwe album nog zes andere tracks. Allemaal met de herkenbare Muse-sound die we kennen van de negen voorgangers van deze nieuwe plaat.

Muse stond afgelopen zomer al op enkele Europese festivals zoals Mad Cool, Isle of Wight en Rock Am Ring, maar op Nederlandse bodem hebben we helaas niet kunnen genieten van de Britse rockband. Daar hebben we in de zomer van 2023 nu gelukkig wel de kans voor.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie