Naar homepage
3FM nieuws

Perfecte break-up pop: 'Ciao Adios' van Anne-Marie is nieuw op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Perfecte break-up pop: 'Ciao Adios' van Anne-Marie is nieuw op 3FM

Deze week is Anne-Marie met 'Ciao Adios' nieuw op 3FM. De Britse zangeres tourt momenteel mee met Ed Sheeran en heeft al een aantal succesvolle singles op haar naam staan. Anne-Marie specialiseert zich in break-up pop waarop je wilt dansen en ook haar laatste hit, 'Ciao Adios', past perfect in dat plaatje. Check 'm hieronder!

Slechte smaak in mannen

Het zit haar niet mee: Anne-Marie zoekt steeds vriendjes uit die vreemdgaan. In 'Ciao Adios' vraagt ze zich af hoeveel van die fouten nog nodig zijn voordat ze het zal leren. Drie? Vier? In ieder geval gaat het in deze track allemaal mis: haar vriendje vertoont alle klassieke tekenen van vreemdgaan.

Ze zit er eerst een beetje over in, maar besluit al snel dat hij met dit gedrag haar tijd niet meer waard is: "If you're giving her all of your money and time, I'm not gonna sit here wasting mine on you". Goed zo, Anne-Marie. That's how we do it!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ook in haar track 'Alarm' gaat het over vreemdgaande mannen en trust issues. In 'Rockabye' van Clean Bandit, waar Anne-Marie in zingt, is de bom al gebarsten: die track gaat over single moeders die voor hun kind moeten zorgen. Niet altijd even vrolijke topics, maar Anne-Marie weet precies hoe je dat soort zaken prettig verpakt in een popliedje.

Ed Sheeran zingt 'm ook al mee

Anne-Marie is de support act voor Ed Sheeran's Europese tak van de Divide-tour. Dat betekent dat je haar dus ook op 3 en 4 april kunt zien in de Ziggo Dome!

Tijdens die enorme reeks concerten pikt Ed natuurlijk wel eens iets mee van zijn voorprogramma. Inmiddels zingt hij 'Ciao Adios' al gezellig mee.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vanaf deze week hoor je 'Ciao Adios' voorbijkomen op 3FM. Benieuwd naar meer nieuwe muziek? Check het allemaal hier!

Ster advertentie
Ster advertentie