3FM nieuws

Is het album van Zara Larsson echt 'so good'?

  1. Nieuwschevron right
  2. Is het album van Zara Larsson echt 'so good'?

'So Good'. Ze zegt het, ze zingt het en ze heeft haar album zo genoemd. Dan moet het wel zo zijn, toch?

Na een aantal wereldhits, vond de Zweedse Zara Larsson het weleens tijd om een eigen album uit te brengen. Omdat de plaat in de stortvloed aan nieuwe muziek misschien wat is ondergesneeuwd, lichten we So Good nu nog even voor je uit! Want is 'ie echt zo goed?

Samenwerkingen

Voor haar debuutalbum werkte Zara samen met vijf andere artiesten. Uiteraard vind je haar hits 'Lush Life' en 'I Would Like terug op So Good, net als songs als 'Never Forget You' (met MNEK) en 'So Good' (met Ty Dolla $ign). Verder doet Wizkid mee op 'Sundown' en wordt het album afgesloten met het gloednieuwe 'Symphony', dat ze maakte met Clean Bandit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen valse bescheidenheid

Je kunt veel over Zara zeggen, maar niet dat ze bescheiden is. De pas 19-jarige zangeres weet dondersgoed wat ze waard is en laat je dat ook gerust weten. Toen een journalist vroeg waarom het album So Good heet, kreeg 'ie een pretty straight antwoord terug:

"I just thought I'd name it 'So Good' because the album is so good."

Beluister So Good van Zara Larsson hier

Wil je zelf horen wat Zara allemaal in huis heeft en of je het album inderdaad 'so good' vindt? Check dan hier het album van A tot Z.

Ster advertentie
Ster advertentie