3FM nieuws

Pjotr verrast met zijn nieuwe groovy single ‘In Het Licht’ in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Pjotr verrast met zijn nieuwe groovy single ‘In Het Licht’ in de 3FM Live Box

Bekend van YouTube 101 Barz en eerder onder het label van Snelle is het nu tijd voor Pjotr om echt op zichzelf te staan. Met zijn nieuwe album Paradijs heeft Pjotr zijn hart gelucht in de muziek met zijn persoonlijke verhalen. En dat is gelukt! Bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow staat hij in de 3FM Live Box met een schitterend optreden.

Persoonlijk

Het album Paradijs bestaat uit hele persoonlijke verhalen, waar Pjotr al jaren muziek over maakt. “Ik kom daardoor steeds dichter bij mezelf”, deelt hij. Ook de mensen die Pjotr al jaren volgen, mogen nu nog een stukje meer van hem hebben. Daarnaast hoopt hij ook weer nieuwe mensen te bereiken met zijn verhaal.

Hart luchten

Twee jaar lang werkt Pjotr binnen de veilige muren van de studio aan zijn persoonlijke album Paradijs. Nu mag heel de wereld het album beluisteren. Zijn muziek gaat onder ander over de liefde voor zijn vrouw, zijn grootste supporter. “Dat maakt het zo spannend, dat het zo persoonlijk is”, deelt Pjotr over zijn nieuwe album.

‘In Het Licht’

Bedoeld als intro, maar uiteindelijk uitgegroeid tot het favoriete nummer van Pjotr zelf. "Je zet de plaat aan en je bent gelijk in een 'good mood'. Nieuwe single ‘In Het licht’ verrast je met 2,5 minuut viben op groovy sounds gecombineerd met gospel invloeden. Een positieve en verassende start voor zijn persoonlijke album!

Benieuwd naar het optreden van Pjotr in de 3FM Live Box? Bekijk dan hieronder het optreden van 'In Het Licht' terug!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie