3FM nieuws

3FM Presents: Racoons All In Good Time Tour

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Presents: Racoons All In Good Time Tour

Goed nieuws! Racoon brengt op 13 februari 2015 hun nieuwe album All In Good Time uit en ze plakken er een grootse tournee achteraan.

Na een relatieve stilte van een paar jaar is Racoon weer terug! De band maakte op donderdag 13 november in de uitzending van De Wereld Draait Door bekend dat ze op 13 februari 2015 het nieuwe album All In Good Time uitbrengen. Vanaf maart 2015 trekken ze met de gelijknamige tour door het land. De kaartverkoop is direct gestart.

All In Good Time

All In Good Time wordt alweer het zesde studioalbum van de Zeeuwse band. Het is de opvolger van Liverpool Rain uit 2011 en de plaat is gedeeltelijk opgenomen in de Abbey Road Studio. Frontman Bart over All In Good Time: "Er zitten allerlei extra lagen in deze nummers, maar het blijft integer en Racoon. We zien het als een volgende stap op weg naar het perfecte popliedje." 'Brick By Brick' is de eerste single van het album.

Racoon - 'Brick By Brick'

3FM Presents: All In Good Time Tour

Afgelopen april speelde Racoon een uitverkochte HMH plat en in april 2015 staan de mannen daar opnieuw op het podium met hun 3FM Presents: All In Good Time Tour. Het is tot nu toe de grootste tour van de band. Bart: "We zijn super trots op de nieuwe liedjes en we hebben dan ook heel veel zin om ze daar voor het eerst live te gaan spelen en delen met onze fans. We gaan alles uit de kast halen om er bijzondere avonden van te maken!"

Data All In Good Time Tour:

28 maart 2015 Martiniplaza, Groningen
4 april 2015 Heineken Music Hall, Amsterdam
25 april 2015 Klokgebouw, Eindhoven
9 mei 2015 Americahal, Apeldoorn
16 mei 2015 Silverdome, Zoetermeer

Ster advertentie
Ster advertentie