3FM nieuws

Hand In Hand: Beroemdheden vragen hulp voor orkaanslachtoffers

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Hand In Hand: Beroemdheden vragen hulp voor orkaanslachtoffers

Om de slachtoffers van de orkanen Harvey en Irma te helpen wordt er in Amerika een grote telethon georganiseerd. Heb je woensdagnacht om twee uur 's nachts niets te doen? Dan kun je genieten van o.a. Beyoncé, Bieber en Drake. Silver linings right?

Live

Door een livestream op Facebook, YouTube en Twitter is het grote evenement te volgen. De grootste film-, televisie- en muzieksterren zijn te volgen tijdens het benefietevenement. Hand in Hand is opgericht door de uit Houston afkomstige rapper Bun B en Scooter Braun. Oorspronkelijk was het voor de slachtoffers van orkaan Harvey die Texas hard getroffen heeft, maar inmiddels worden slachtoffers van orkaan Irma ook geholpen indien nodig.

Starpower

Om zoveel mogelijk op te halen bundelen de grootste A-sterren hun krachten. We hebben niet alleen Beyoncé en Biebs, ook Ellen DeGeneres, Joe Jonas, Drake, Kelly Rowland en Gwen Stefani komen langs (en dat is nog lang niet alles!). Met zo'n grote groep sterren moet het wel goed komen met de opbrengsten. Dit ook omdat de meesten zelf al een hele grote bijdrage hebben geleverd. Leonado DiCaprio gaf al een goed voorbeeld door een miljoen dollar te doneren. Thanks Leo!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het evenement begint rond 2 uur 's nachts Nederlandse tijd. Tune dus lekker in, of slaap door. Whatever you like! Wie weet is het wel de laatste keer dat zoiets wordt georganiseerd, we hopen in ieder geval dat het niet meer nodig zal zijn!

Ster advertentie
Ster advertentie