3FM nieuws

Robbie Williams verovert 60.000 harten op Pinkpop

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams verovert 60.000 harten op Pinkpop

"Let me entertain you!" Nou, en dat deed hij. De man wiens legacy al tientallen jaren standhoudt, bewijst ook op avond twee van Pinkpop maar weer eens wat voor een hartenbreker het ook is. Luidkeels zingt iedere Pinkpopganger mee met de regelrechte hits die iedere cynicus in een romanticus verandert.

Popkoning

Onlangs liet Robbie Williams het al zien in de Ziggo Dome, en vanavond deed hij dat dunnetjes over in Landgraaf. Van 'Feel' tot 'Angels' en 'Let Me Entertain You': Robbie zet de Pop in Pinkpop vanavond. Maar niet alleen van zijn eigen indrukwekkende repertoire moet de Brit het hebben, hij staat ook nog eens bekend om zijn ijzersterke covers tijdens livesets. Zo liet hij vanavond een geweldige versie van 'Don't Look Back In Anger' horen.

Verder was hij zoals vanouds heerlijk de interactie aan het opzoeken met het publiek en wist hij het publiek van voor tot eind te entertainen.

foto: Ben Houdijk

foto: Ben Houdijk

3FM x Pinkpop 2023

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 16, 17 en 18 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf. We zenden optredens uit van o.a. Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers en Queens Of The Stone Age. Ook doen 3FM en 3voor12 online verslag van het festival via 3fm.nl, maar ook Instagram, TikTok, Facebook, Twitter en YouTube.

Op NPO 3 doen Vera Siemons, Raven van Dorst en Eva Cleven verslag. Op zaterdag 17 juni
vanaf 22:15 en op zondag 18 juni vanaf 20:10 op NPO 3. Dit jaar is Pinkpop ook weer live te volgen op NPO 2 extra. Vanaf vrijdagmiddag (13:30 uur) tot zondagavond laat (01:00 uur) is daar een driedaags live-marathonverslag van Pinkpop 2023 te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie