3FM nieuws

Pommelien Thijs & Bazart schitteren met ‘Hou Mij Vast’ vanuit de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Pommelien Thijs & Bazart schitteren met ‘Hou Mij Vast’ vanuit de 3FM Live Box

Zangeres & actrice Pommelien Thijs en band Bazart beginnen de dag goed met hun krachtige Nederlandstalige plaat ‘Hou Mij Vast’ in de 3FM Live Box. Ze praten met Ochtendshow dj Wijnand over de start van hun muzikale samenwerking, en de daarbij komende vriendschap. Ook deelt Pommelien haar plannen voor seizoen twee van serie Knokke Off, waar zij een hoofdrol in speelt. Genoeg om van te smullen dus!

‘Hou Mij Vast’

Afgelopen december kwam de track ‘Hou Mij Vast’ uit, het resultaat van de samenwerking tussen Pommelien Thijs en Bazart. Zij doken vorig jaar samen de studio in, nadat Bazart de wens had uitgesproken om die zomer met Pommelien op Pukkelpop te staan. Daar staan zij vervolgend met de Bazart track ‘Denk Maar Niet Aan Morgen’. "Die reactie op Pukkelpop was zodanig, ik vind het zo cool dat mensen graag zagen wat er aan het gebeuren was. Ik had zoiets van, ik wil een track samen maken", vertelt frontman Mathieu Terryn.

Het is niet makkelijk geweest, ze hebben echt moeten zoeken hoe het klinkt om samen de studio in te gaan. "We zijn sowieso artiesten die denk ik allebei wel fan zijn van elkaars muziek en het is dan alleen maar tof om dat te zien samen komen", deelt Pommelien vervolgens.

Knokke Off

Naast zangeres, is Pommelien ook actrice en bekend van haar hoofdrol in de Vlaams-Nederlandse serie Knokke Off. In april starten de opnames van seizoen twee! "Het is ook vaak heel grappig dat mensen mij of kennen als zangeres, of kennen als actrice. Het is eigenlijk zelden dat er twee tegelijk komen. Het is heel vaak dat ik hoor, 'Oh Knokke Off was top' en dat ze zeggen 'huh, zing jij ook?!' of andersom". Aan talent in ieder geval geen gebrek!

Hieronder bekijk je het krachtige optreden van Pommelien Thijs & Bazart in de 3FM Livebox.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie