3FM nieuws

Hier wil je bij zijn: 3FM Exclusive met Nothing But Thieves!

  1. Nieuwschevron right
  2. Hier wil je bij zijn: 3FM Exclusive met Nothing But Thieves!

Wow, na twee heel toffe edities van 3FM Exclusive met Editors en Jett Rebel, komt de volgende er alweer aan! En dat is er ook niet zomaar eentje. Dit keer met Nothing but Thieves!

Grote artiesten en een handjevol 3FM-luisteraars op een heel toffe locatie. Dat is 3FM Exclusive! 1 november gaf Jett Rebel in de Posthoornkerk in Amsterdam een prachtig intiem optreden weg vanaf een hemelbed. Eerder kon je ook al bij Editors zijn in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

Wakker worden met Nothing But Thieves

De Britse band is dus niet alleen in Nederland voor hun twee shows in Amsterdam en Tilburg, maar ook voor een bijzondere 3FM Exclusive. Jij kan hier bij zijn! ? 60 gelukkige 3FM luisteraars mogen op 16 november genieten van een ontbijtconcert met niemand minder dan Conor, Joe, Dom, James en Philip van Nothing But Thieves! En het beste nieuws: nadat ze live gespeeld hebben, eten ze gezellig een croissantje mee!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

BIJ ZIJN?

Kaarten zijn niet te koop en alleen vanaf 9 november te winnen via 3FM. Hoor je het 3FM Ticket Alarm voor Nothing But Thieves afgaan? Stuur dan zo snel mogelijk een sms'je naar 3333 of een app'je naar de studio via de 3FM App. Zet jezelf ook alvast op de geïnteresseerden lijst van dit event en volg onze socials. Wij geven namelijk ook kaarten weg via:

- Instagram (Feed & Story)

- Facebook

- Facebook-event

Geen kaarten weten te bemachtigen? Niet getreurd: de show wordt op 16 november live op 3FM uitgezonden via de livestream en is natuurlijk te volgen via 3fm.nl en onze socials.

Ster advertentie
Ster advertentie