3FM nieuws

Kom samen met Teske kleding verkopen voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom samen met Teske kleding verkopen voor 3FM Serious Request

3FM Serious Request: Lifeline komt langzaamaan dichterbij en steeds meer mensen melden hun actie aan. Ook vriend van Sanders Vriendenteam Teske. Op zondagochtend 9 december gaat zij haar eigen en ingezamelde kleding verkopen op de grootste vlooienmarkt van Europa: de IJ-hallen in Amsterdam.

Kleren verkopen met Teske

Maar om zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request en het Rode Kruis heeft Teske jouw hulp nodig. Heb jij ook nog een berg met ongedragen of oude kleding liggen en heb je zin om het samen met Teske en 3FM te verkopen in Amsterdam? Geef je dan hieronder op en wie weet nodigen we je uit op 9 december!

MEER OVER 3FM SR18

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen voor een van de doelen, klik dan hier!

Ster advertentie
Ster advertentie