3FM nieuws

Stem op het meest iconische Pinkpop-moment ever!

foto: Hans-Peter van Velthoven
  1. Nieuwschevron right
  2. Stem op het meest iconische Pinkpop-moment ever!

Welk Pinkpop-moment van de afgelopen 50 jaar is volgens jou het meest iconisch? Die vraagt stelt NPO3 aan jou! Laat je stem horen en support jouw favoriete fragment van de afgelopen 50 jaar Pinkpop.

Op 2 juni zendt NPO 3 de Top 50 van 50 jaar Pinkpop uit. Deze top 50 laat in 50 fragmenten de geschiedenis van Pinkpop zien, samengesteld door de Pinkpopliefhebber van jong tot oud: jij dus! Je kunt van 27 april tot en met 5 mei stemmen op het meest bijzondere Pinkpop-moment uit 50 jaar Pinkpop. Kies je voor het optreden van Metallica vlak na de storm of ga je verder terug in de tijd en kies je voor het optreden van Faithless, Urban Dance Squad of Pink?

Breng je stem uit

3FM X PINKPOP

De jubileumeditie van Pinkpop heeft een diverse line-up: Mumford & Sons, The Cure en Fleetwood Mac headlinen, maar ook Bring Me The Horizon, Bastille, The 1975 en Mark Ronson komen langs.

3FM zendt ook dit jaar weer uit vanaf het festival en doet online verslag. Kijk hier naar Franks Festivalverslag van PP18, check of het uitzicht vanaf de Pinkpopberg nou echt zo goed is of geniet van de poging-tot-nadoen van deze iconische momenten.

Ster advertentie
Ster advertentie