3FM nieuws

Mark Ronson brengt je terug naar de jaren zeventig in nieuwe videoclip

foto: YouTube
  1. Nieuwschevron right
  2. Mark Ronson brengt je terug naar de jaren zeventig in nieuwe videoclip

Mark Ronson scoorde met 'Late Night Feelings' vorige week de 3FM Megahit. De samenwerking met Lykke Li is onderdeel van het gelijknamige album dat over de scheiding gaat van de producer. Zelf omschrijft hij de nummers als 'sad bangers' en heeft bij zijn laatste single nu ook een videoclip uitgebracht. Check de beelden hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Late Night Feelings

De opvolger van Uptown Special uit 2015 verschijnt op vrijdag 21 juni en staat bomvol samenwerkingen. Natuurlijk hoor je ex-3FM Megahit 'Nothing Break Likes A Heart' met Miley Cyrus al vaker voorbij komen op 3FM, maar ook Camilia Cabello, Alcia Keys en de nummer vier op de 3FM Live List King Princess hebben allemaal een eigen track op het album.

Uptown Special

Inmiddels is het alweer vier jaar geleden dat Uptown Special met wereldhit 'Uptown Funk' verscheen. Natuurlijk komt dat ook doordat Ronson altijd super druk is met andere projecten, maar het heeft ook een andere reden zegt de producer tijdens een interview met The Guardian: "Artiesten doen altijd heel cool wanneer ze een nummer in een korte tijd hebben geschreven. Dan zeggen ze: 'Ik heb die track binnen een half uurtje geschreven ofzo' Ik denk dan: Het klinkt ook inderdaad ook echt alsof je het in fucking dertig minuten hebt geschreven. Ik heb voor dit album alle tijd die ik nodig had genomen zodat ik in alle rust nog kon schaven aan de tracks."

Meer nieuwe muziek?

Check dan de 3FM Now Playing! 'Late Night Feelings' staat erin, maar ook nieuwe muziek van Editors, Tape Toy en Anderson .Paak. Abonneer je helemaal gratis en krijg elke week verse tracks aangeleverd!

Ster advertentie
Ster advertentie