3FM nieuws

Genomineerd in de categorie 'Beste Samenwerking' voor de 3FM Awards

foto: Roq 'n Rolla Music
  1. Nieuwschevron right
  2. Genomineerd in de categorie 'Beste Samenwerking' voor de 3FM Awards

Op 15 april zijn de 3FM Awards! Luisteraars krijgen de kans om te stemmen op verschillende categorieën. In de categorie 'Beste Samenwerking' zijn de samenwerkingen van Snelle & Maan, S10 & Gian, Akwasi, Typhoon & Fresku, Snelle & Ronnie Flex en Armin van Buuren & Duncan Laurence genomineerd.


Snelle & Maan

Het liedje is pas ‘net’ uit maar heeft Snelle en Maan nu al een 3FM Awards-nominatie opgeleverd. ‘Blijven Slapen’ is het corona-anthem voor jonge mensen die nu aan het daten zijn.

Ben je wel op tijd thuis voor de avondklok of blijf je slapen? Dat is de vraag. Oh ja en of je wil stemmen!

foto: npo 3fm

S10 & Gian

Het was een jaar voor veel nieuw talent. En wat is beter dan wanneer deze talenten ook nog eens samen gaan werken? Op ‘Wat Ze Willen’ bundelen S10 en GIAN hun krachten.

Waar dit prachtig liedje uitgekomen is. Eerder werden ze beiden al 3FM Talent en daar kunnen ze deze nominatie mooi aan toevoegen.

foto: NPO 3FM

Akwasi, Typhoon & Fresku

Op ‘Je Bent Nodig’ hoor je Akwasi gevolgd door twee mede-woordkunstenaars: Typhoon en Fresku. Het is een oproep om van jezelf te laten horen. En dat is precies wat 2020 nodig had. Pakken ze hiermee een 3FM Award?

foto: NPO 3FM

Snelle & Ronnie Flex

Snelle en Ronnie Flex samen op een track? Dat wil je! De rappers roepen jongeren op om eens wat olie op het vuur te gooien. Om te bereiken waar ze echt naar streven.

Gebaseerd op eigen ervaringen en nu gaan we zien of ze dit ook een 3FM Award zal opleveren.

foto: NPO 3FM

Armin van Buuren & Duncan Laurence

Een samenwerking tussen twee internationale sterren van Nederlandse bodem. Wat wil je nog meer?

Met ‘Feel Something’ weten Armin van Buuren en Duncan Laurence hun krachten perfect te bundelen. En dat heeft geresulteerd in deze heerlijke track.

foto: NPO 3FM

Ster advertentie
Ster advertentie