3FM nieuws

Black Honey vat het gevoel van een gebroken hart samen in nieuwe track

  1. Nieuwschevron right
  2. Black Honey vat het gevoel van een gebroken hart samen in nieuwe track

Al weleens gehoord van de band Black Honey? Het Engelse viertal uit Brighton is ontstaan in 2014, met zangeres Izzy B. Philips als blikvangster. Voor wie niet weet wat voor muziek Black Honey maakt: het gaat van energieke elektropop tot alternatieve (indie)rock. Na verschillende hits komt de band met een nieuw nummer, dat bijna anti-indie is!

'I'M ONLY HAPPY WHEN YOU'RE SAD'

Met 'I Don't Ever Wanna Love' slaat Black Honey een andere richting op (enigszins de richting van Lana Del Rey), waar ze heel goed mee wegkomen! Izzy kruipt voor dit nummer in de huid van een tienermeisje die ontdekt hoe pijnlijk de liefde kan zijn. Voor het eerst is ze verliefd en breekt ze haar hart. En we weten allemaal wel hoe dat voelt, toch? Ze weet het als volgt te omschrijven:

"I'm only happy when you're sad" // "You only want what you can't have // so hear me when I say 'I don't ever wanna love".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'ZWOEL EN ROMANTISCH'

3FM-dj Wijnand Speelman is blij met de richting die de band is ingeslagen met dit nieuwe nummer: “Het is geen romantisch liedje, maar het klinkt wel lekker zwoel en romantisch, dat vind ik er leuk aan. Het nummer had ook zo van Kovacs kunnen zijn en het doet me ook wel denken aan Lana Del Rey met Doin' Time - echt een te gek nummer. Het past bij deze tijd!"

Meer nieuwe muziek?

Toe aan meer nieuwe tracks? Hebben we voor je! Een hele lijst vol zelfs. Volg de 3FM Now Playing afspeellijst voor muziek van je favoriete artiesten zoals Flume, The 1975, Rosalía en nog véél meer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie