3FM nieuws

Moet je even zien: Kraantje Pappie betaalt blokfluitlessen voor Regilio (10)

  1. Nieuwschevron right
  2. Moet je even zien: Kraantje Pappie betaalt blokfluitlessen voor Regilio (10)

Regilio (10) speelde in de winkelstraten van Enkhuizen blokfluit, maar hij kent maar twee liedjes. Dat waren een aantal winkeleigenaren snel zat, die de BOA's belden. Hij werd erop aangesproken en mocht niet meer spelen. Wijnand spoorde hem op en toen Kraantje Pappie dit nieuws hoorde, besloot hij dat 'ie hem wou helpen.

Regilio kent alleen Kortjakje en Vader Jacob. Hij speelde deze klassiekers meerdere keer in een winkelstraat, maar na zoveel keer hetzelfde liedje was de straat het zat. Ze deden aangifte voor overlast. Resultaat? Hij mag niet meer spelen, tenzij hij elke 10 minuten ergens anders gaat staan. Kraantje Pappie hoorde het nieuws en wilde hier meteen iets mee doen.

Op repeat

Kraantje vindt het belachelijk en zegt dat Regilio sowieso gewoon weer op dezelfde plek moet gaan staan en zijn liedjes moet blijven fluiten. "Ik heb liedjes met 40 miljoen streams, dus mensen kunnen gewoon prima heel vaak hetzelfde liedje luisteren."

Hij wil hem graag verder helpen, dus biedt hij aan te betalen voor een nieuwe blokfluit en blokfluitlessen. "Iedereen die ambitie heeft, heeft gewoon support nodig."

Kijk het hele gesprek hier terug

Ster advertentie
Ster advertentie