Video
BNNVARA

Maan & Kraantje Pappie doen ‘Rode Wijn’ vanuit thuisisolatie voor 3FM

foto: @kraantjepappie Instagram
  1. Nieuwschevron right
  2. Maan & Kraantje Pappie doen ‘Rode Wijn’ vanuit thuisisolatie voor 3FM

Wat doe je als je niet naar de 3FM Live Box kunt komen om je nieuwe track te spelen? Juist! Dan doe je dat gewoon vanuit huis, zoals Kraantje Pappie & Maan.

'Rode Wijn'

Maan en Kraantje Pappie brachten vorige maand hun nieuwe track 'Rode Wijn' uit. De track gaat over de relatie van Kraantje Pappie met zijn vriendin. Tijdens die relatie namen de twee een tussenpauze. Dit was in eerste instantie een keuze van Kraantje en zijn vriendin was het er in eerste instantie niet helemaal mee eens. Uiteindelijk zag ze toch in dat het goed was geweest voor de relatie.

Nu zijn ze sterker dan ooit en dat is precies waar 'Rode Wijn' over gaat. Sommige dingen moet je even iets langer laten staan zodat het er uiteindelijk nog mooier uitkomt, voegt Maan toe.

Veel geleerd

Naast dat Kraan en Maan onwijs veel met elkaar gelachen hebben tijdens de opnames van de track, hebben ze ook onwijs veel van elkaar geleerd. Ze staan beiden in een andere fase van hun carrière, of zoals Sander het zo subtiel bracht: "Maan, jij bent helemaal in de lente van je carrière. Kraantje, ik wil niet zeggen in de herfst. Maar het is al zomer."

'Rode Wijn' live bij 3FM

Ster advertentie
Ster advertentie