3FM nieuws

Win de hele week tickets voor Noorderslag op 3FM

foto: Bullet-Rayfoto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Win de hele week tickets voor Noorderslag op 3FM

Het is weer tijd om je nieuwe favorieten artiesten te ontdekken, daarom staat deze hele week in het teken van het Groningse festival ESNS (Eurosonic Noorderslag). Wil je nou absoluut bij Noorderslag op zaterdag aanwezig zijn? Luister dan goed en veel naar 3FM de komende week.

Hoe win je?

Natuurlijk wil jij geen FOMO hebben voor het grootste showcasefestival van Europa. Om dit te kunnen vermijden, kun je dus de hele week op de radio tickets winnen voor Noorderslag. Hoe doe je dat, vraag je je misschien af? Heel simpel: luister naar VoorAan (ma-do 22:00 tot 01:00 uur) en De Avondvrijdagshow (vrijdag 19:00 tot 22:00 uur) en app naar de 3FM-studio via de gratis 3FM App. En misschien ben jij wel één van de gelukkigen die een setje van 3 tickets wint!

Wil je je kans op tickets vergroten? Dan kun je ook altijd nog meedoen via de winactie op het Instagram-account van 3FM.

ESNS 2023

Voor wie nog niet helemaal duidelijk voor ogen heeft wat Eurosonic Noorderslag precies is, heb je hier een klein spiekbriefje. ESNS is dé plek om jouw muzieksmaak uit te breiden met de beste nieuwe artiesten die de wereld op dit moment te bieden heeft. Gigantische sterren zijn ooit op dit podium begonnen, zoals Arlo Parks, Celeste, Daði Freyr, Dua Lipa, Fontaines D.C., Sigrid en Wet Leg.

Van woensdag t/m vrijdag wordt het Europese toneel geopend tijdens Eurosonic. En speciaal voor Nederlandse artiesten wordt op zaterdag Noorderslag georganiseerd. Zo betreden dit jaar bijvoorbeeld Hang Youth, Gladde Paling en 3FM Talent Maxine dat podium. Hier worden ze gepresenteerd aan verschillende industry professionals en festivals, misschien ontstaat er door deze speeddates wel een hele mooie festivalzomer voor deze artiesten.

3FM Talkshow

Dit jaar heeft 3FM zelf ook nog een primeurtje, namelijk de nieuwe talkshow Nieuw Nederlands Peil, waar tijdens Noorderslag vier Nederlandse artiesten worden geïnterviewd door 3FM-dj's Veronica van Hoogdalem en Justin Verkijk. Onder andere Claude, Mariposa, Amina en Wodan Boys krijgen het podium om zichzelf uitgebreid voor te stellen aan iedereen, waarna ze ook nog een aantal nummers live zullen spelen, hoe leuk!

Enfin, genoeg redenen om tickets te willen winnen, toch? Luister dus de hele week naar 3FM en maak het mee!

Ster advertentie
Ster advertentie